Voucher

Voucher

Extra Voucherregeling voor  energieadvies voor particuliere woningeigenaren in gemeente Venray en Horst
Wilt u weten hoe u met uw woning energie/geld bespaard? Van welke maatregelen krijgt u geen spijt? Zijn er subsidies waar ik gebruik van kan maken?
Deze en andere vragen krijgt u beantwoord door een advies van de Energieregisseurs. In een heldere rapportage wordt uw energieverbruik en -kosten verklaard en worden maatregelen vastgesteld waarmee uw woning energiezuinig wordt. De energieregisseurs helpt u met het maken van een plan, het vaststellen van de subsidies en het vinden van geschikte uitvoerende bedrijven.

Normaal zijn de kosten €350,- (excl.) voor dit advies. Via de landelijke SEEH-subsidie krijgt u 150,- retour en de gemeente Venray of Horst geeft u tot € 175,- retour op dit advies!

Hoe?
De gemeente Venray en Horst heeft samen met Energieregisseurs een voucherregeling ontwikkelt, speciaal voor particuliere huishoudens die een eigen woning hebben. Deze voucher is goed voor ca. 50% van de kosten van het duurzaamheidsadvies tot een maximum van € 175,-.
Zo goedkoop heeft u nog nooit de kans gekregen om zo’n uitgebreid advies te krijgen.

Wie komt in aanmerking?
Eigen woningbezitters met een woning met een (voorlopig) energielabel D of lager (E, F of G dus) waarvan de woning in de gemeente Venray is gelegen. In Gemeente Horst kan iedereen met zijn woning deelnemen. De meeste woningen kunnen nog flinke verduurzamingsstappen maken en zijn het meeste gebaat bij een goed advies. Check https://www.zoekuwenergielabel.nl om uw (voorlopig) energielabel in te zien.

Grijp uw kans!
Voldoet u(w woning) aan de voorwaarden, grijp dan nu uw kans! Er zijn nog vouchers, maar deze raken snel op.
Neem aub contact met ons op en laten we aan de slag gaan. Dan zit u er binnenkort ‘warmpjes bij’!