Skip to content

Maatregel

Over het algemeen is Maatregeladvies een beste keuze. Hierin wordt voor uw woning alle kansrijke maatregelen vastgelegd, gespecificeerd t.b.v. op te vragen offerte. Dit alles in combinatie met de subsidiemogelijkheden.

In het adviesschema wordt duidelijk gemaakt dat de Energieregisseur zorg draagt voor een beste advies en hulp bij een goede uitvoering van maatregelen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kan een adviesgesprek hier ook zeer functioneel zijn. Hebt u al serieuze plannen bij het verduurzamen van uw woning en u twijfelt of u de juiste keuzes maakt en of u de bestaande subsidiemogelijkheden goed benut, dan kan een adviesgesprek met de Energieregisseur zinvol zijn. Ter plaatse beoordeelt de adviseur uw voorgenomen maatregelen en bepaalt de specificatie en de gewenste uitvoering van de maatregel. Het advies netjes vastgelegd en wordt u toegestuurd.

Maak een afspraak voor een energieplan woning , door ons te bellen 085 3037213 of een mail te sturen.


 Peter

Het adviesgesprek met Mat was zeer verhelderend. We hadden weliswaar al zonnepanelen en nieuw glas in onze woning, maar de gevel, vloer en dak waren blijkbaar nog geïsoleerd.
Met het opgestelde advies konden we bij enkele isolatiebedrijven offerte opvragen voor dit werk en de beste won. Met het advies in de hand hoeft niemand langs te komen om alles op te meten. Dat schilt in kosten.
Mijn vrouw kon al meteen voelen dat het aangenamer werd in leefruimten. Grappig was dat nadat wij de gevel isoleerde ook mijn beide buren zijn gaan isoleren.
Ik deed het voor het duidelijk betere comfort en voor het milieu. Doet iedereen toch !?