Skip to content

Advies

Een verhelderend gesprek of een rapportage op maat? Ons team van deskundige levert precies hetgeen wat jij nodig hebt. Ieder huis is uniek, net als iedere mens, een persoonlijke aanpak vinden wij daarom essentieel. Hoe wij dit doen? Dat lees je hieronder.

Keukentafelgesprek 
Ben je aan het oriënteren en heb je vragen over bepaalde energiebesparende maatregelen? Technische of financiële vraagstukken lossen we graag samen met jou op. Kortom, een informerend en verhelderend gesprek, waardoor jij verder kunt!

Kosten adviesgesprek: € 150,- incl. btw 

EPA-advies
Klaar om volledig energieneutraal te gaan? Het EPA-advies maakt inzichtelijk hoe we dit voor jouw woning kunnen realiseren. Het EPA-advies is een gecertificeerd adviesproduct wat een officieel energielabel opstelt. Er wordt berekend wat de investeringskosten, subsidiebedragen en besparingen zijn van de maatregelen. Daarnaast wordt er een stappenplan gemaakt, we begeleiden je van A tot Z. Dit EPA-advies wordt ook door banken gevraagd voor een duurzame lening of hypotheek aanvraag.

Kosten EPA-advies: € 495, (incl. btw)

Huidige subsidies
De belangrijkste energiesubsidie is de ISDE-subsidie. Voor al jouw isolatiemaatregelen en opwekking met duurzame warmte ontvang je 30% subsidie.

Belangrijk hierbij is dat je de minimale eisen t.a.v. de isolatiewaarden nakomt.  Tevens is het van belang dat je weet dat eerst de maatregelen moet worden uitvoert voordat je de subsidie ontvangt. In ons EPA-advies zetten we dit voor u op een rijtje. 

We horen graag van je! Bel of mail ons voor verdere vragen of om een afspraak te maken.

Onze certificeringscertificaten:

energielabel W basis en detail SKGIKOB.012384.02.NL

energielabel utiliteit basisSKGIKOB.012385.02.NL

maatwerkadvies WBD-SKGIKOB.012384.01.NL


Frans

We zochten bevestiging van onze eigen ideeën om de woning comfortabeler en energieneutraal te gaan maken. Het advies van de Energieregisseurs was onafhankelijk/deskundig en op een persoonlijke, prettige manier.
Door namen te noemen van goede regionale bedrijven voor een offerte (spouwisolatie) werd het allemaal snel geregeld. En mijn vrouw en kinderen merken het al in de woonkamer en dat geloof ik graag.

 

 

 

 


Cor van de Mosselaar

Enkele jaren geleden hebben we voor mijn woonhuis al naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Energieregisseurs, met het energielabel en de subsidieaanvraag.
Nu speelde dat ik mijn bedrijfspand kon verkopen en had ik snel een (verplicht) energielabel nodig voor het pand. Ook met het bedrijfspand hebben de Energieregisseurs me uit de brand geholpen, zonder veel moeite had ik een scherpe offerte in huis en heb ik meteen een afspraak kunnen maken. Het enige wat ik daarna nog heb moeten ondernemen is het openen van de deur om de inspecteur binnen te laten, de rest is wederom in goed overleg en naar tevredenheid door de Energieregisseurs uit handen genomen. Top geregeld, voor mij een kopzorg minder!