Voucher

Advies

Voor particuliere woningeigenaar en voor gebouweigenaren/-huurders

Bent u als particuliere woningeigenaar benieuwd naar uw mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in uw woning ?
We maken voor u het ‘Energieplan Woning’ !

Het ‘Energieplan Woning’ geeft inzicht in het energieverbruik en de maatregelen waarmee u besparing realiseert en het wooncomfort verhoogt.

We stellen vast:

  • Bouwkundige maatregelen: glasisolatie, gevel-, dak- en vloerisolatie;
  • Installatietechnische maatregelen: verwarmingsketel of warmtepomp, warm tapwater, ventilatie en verlichting; Tevens de mogelijkheden van zonnepanelen, -boilers;
  • Energiezorg en het gebruik van efficiënte (elektrische) apparatuur zoals bruingoed, witgoed en computergebruik;
  • Financierings- of subsidiemogelijkheden die nu zeer interessant zijn worden voor u op een rij gezet;
  • Tenslotte bemiddelen we u in het vinden van geschikte uitvoerende bedrijven die de werkzaamheden kunnen uitvoeren

We onderscheiden 3 verschillende adviesmogelijkheden. U kunt kiezen voor het praktische keukentafelgesprek, het maatregeladvies of het uitgebreide NOM-advies.

Keukentafelgesprek
Een adviesgesprek is een goede keuze als u zich wilt oriënteren op te nemen maatregelen omdat u technische, financiële of persoonlijke voorwaarden graag met een deskundige wilt bespreken. In een adviesgesprek zetten we dit voor u op een rij zodat u wel een keuze kunt maken.
Kosten adviesgesprek: € 75,- excl. btw

Maatregeladvies
In het Maatregeladvies worden meestal meerdere maatregelen tegelijk onderzocht en in een energieplan gepresenteerd. Hiermee kunt u direct aan de slag.
Kosten energiescan: € 150,- excl. btw

NOM-advies
Het NOM-advies staat voor Nul-Op de- Meter advies berekend zeer nauwkeurig de effecten van de maatregelen en is vaak gericht op het volledig energieneutraal maken van de woning, nu of in de toekomst.
Kosten EPA-advies: € 350,- excl. btw

Vervolgens kunnen we u op diverse manieren ondersteunen om te komen tot een beste offerte en juiste uitvoering van maatregelen. Met een kwaliteitscontrole meten we tijdens en na de uitvoering of de prestatie t.a.v. energiebesparing, energielabel bereikt is.

GRATIS!!
U ontvangt gratis van ons het energielabel als u een EPA-advies afneemt van energieregisseurs!
U ontvangt de kosten voor het energieadvies retour als u kiest voor bedrijven uit de bedrijvenallianties in uw gemeente.

 

Wilt u eindelijk weten wat bij u mogelijk is? Maak meteen de afspraak met ons, door te bellen 085 3037213 of een mail te sturen.

 

Gebouweigenaren/-huurders
Voor gebouweigenaren/-huurders is dit min of meer hetzelfde verhaal. Natuurlijk zijn de omstandigheden vaak anders omdat de gebouwen groter zijn en er een ander gebruik is van energie. Lees ook even de verhalen van klanten uit deze doelgroep.


 Frans

We zochten bevestiging van onze eigen ideeën om de woning comfortabeler en energieneutraal te gaan maken. Het advies van de Energieregisseurs was onafhankelijk/deskundig en op een persoonlijke, prettige manier.
Door namen te noemen van goede regionale bedrijven voor een offerte (spouwisolatie) werd het allemaal snel geregeld. En mijn vrouw en kinderen merken het al in de woonkamer en dat geloof ik graag.

 

 

 

 


 Cor van de Mosselaar

Enkele jaren geleden hebben we voor mijn woonhuis al naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Energieregisseurs, met het energielabel en de subsidieaanvraag.
Nu speelde dat ik mijn bedrijfspand kon verkopen en had ik snel een (verplicht) energielabel nodig voor het pand. Ook met het bedrijfspand hebben de Energieregisseurs me uit de brand geholpen, zonder veel moeite had ik een scherpe offerte in huis en heb ik meteen een afspraak kunnen maken. Het enige wat ik daarna nog heb moeten ondernemen is het openen van de deur om de inspecteur binnen te laten, de rest is wederom in goed overleg en naar tevredenheid door de Energieregisseurs uit handen genomen. Top geregeld, voor mij een kopzorg minder!