Skip to content

Een energiezuinige woning voor iedereen!

Energieregisseurs zijn de gediplomeerde experts voor de regio Oost-Brabant en Limburg. We helpen jou bij iedere stap in het verduurzamingsproces. Naast Energielabels leveren wij ook advies op maat, van een keukentafelgesprek tot een Energie Prestatie (EPA) advies. Samen zetten we de stap in de groene richting. Altijd startend vanuit een beginopname, met als resultaat: een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Energielabel van de Energieregisseurs
Eenvoudig online een energielabel aanschaffen? Selecteer bij ons online de woning waarmee we jou verder kunnen helpen.

Hoe het werkt? 

  1. Selecteer gemakkelijk het type woning in ons keuzemenu online. 
  2. Betaal veilig via IDEAL 
  3. Je ontvang direct een bevestigingsmail van je aankoop. In deze mail vragen we bouwtekeningen en eventueel bewijzen van nadien uitgevoerde maatregelen (factuur zonnepanelen bijv.) voor te bereiden (indien aanwezig natuurlijk). Bij de gemeente kun je eventueel een digitaal exemplaar van de bouwtekening opvragen als je deze zelf niet meer hebt.
  4. Vervolgens bellen of mailen we je binnen 2 dagen om een afspraak te maken.
  5. Een energieregisseur heeft aan een bezoek van  ca. 30 minuten genoeg om een de label-opname te doen. Na administratieve verwerking met landelijke registratie ontvang jij vervolgens binnen de afgesproken tijd (duur is minimaal 2 weken) het energielabel in je mail.

Advies
Wij van Energieregisseurs leveren advies op maat. Van een keukentafelgesprek tot een volledig EPA advies met transmissie berekening. Bekijk hier onze opties, mocht je twijfelen welke advies het best bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact met ons op!