Voucher

Subsidie

Herkenningspunten:

  • Wilt u de subsidiemogelijkheid aangrijpen om nu iets te doen aan de energiezuinigheid van de woning ?
  • U wordt zich bewust dat de huidige maandelijkse energiekosten hoger zijn/worden dan de maandelijkse aflossing bij een eventuele investering voor een energiezuinige woning ?
  • U hebt eigen geld en u realiseert zich dat de rentevergoeding op de bank veel lager is dan het rendement op investeren in een energiezuinige woning !?

 

Dan is hier ook het advies met ‘Energieplan Woning’ voor u interessant. U krijgt inzicht in de investeringskosten, de maandelijkse energiebesparing en de eventuele financieringskosten. Indien wenselijk brengen we u in contact met een financieel adviseur.

Maak een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek, Energieplan woning of een uitgebreid NOM-advies met uw energieregisseur. Door ons te bellen 085 3037213 of een mail te sturen.


 Lieke en Rob

Lieke en Rob zijn zelfbouwers en doen het liefste alles zelf. Dan wordt het ook zoals ze het graag willen en is het simpelweg goedkoper. Dit kan natuurlijk alleen als je daar de handjes voor hebt en het organisatievermogen.
Toch heeft de energieregisseurs door een eenvoudig adviesgesprek Lieke en Rob kunnen wijzen op het slim gebruiken van de op dit moment beschikbare subsidie mogelijkheden. De subsidie konden ze mooi toepassen op de vloer-, spouw-, dakisolatie en de nieuwe kozijnen met HR++ glas. Dan is 20% subsidie een smak vol geld.

 


 Cor

Ik hoorde over een subsidie voor energiebesparende maatregelen maar wist niet welke wegen te bewandelen. Via via kwam ik bij Energieregisseurs terecht en deze bleken deskundig en op de hoogte van de laatste subsidieregelingen. Na een gesprekje wisten ze precies wat mijn wensen waren en wat er in de woning allemaal mogelijk was. Van aanvraag van de subsidie tot uitvoering van de spouwmuurisolatie hebben we voor mij geregeld. Ik zit er weer warmpjes bij en van mijn kostenbesparing heb ik al leuke dingen kunnen doen.