Skip to content

Fixbrigade

In actie tegen de hoge energiekosten!
De energiekosten rijzen de pan uit. Daar moet wat aan gebeuren. Dat kan door energie te besparen. Maar wat als je niet weet waar je moet beginnen? Of er gewoon niet genoeg vanaf weet? Of dat je fysiek de klussen niet aan kan? Met steun van de gemeente en de rijksoverheid heeft Energieregisseurs daarom een Fixbrigade opgericht.

Wat is de Fixbrigade?
De Fixbrigade bestaat uit professionele duurzaamheidsadviseurs die u meteen kunnen helpen met de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dit is geheel gratis voor u! Ook de materialen en producten die worden geplaatst in uw huis!

Wat is het doel?
Uw energierekening verlagen én minder energie gebruiken. Goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu!

Wat kan u verwachten?
U krijgt gratis advies, materialen en klushulp. Dat gaat van energiebesparend gedrag tot concrete verbeteringen aan het huis.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de Fixbrigade. We maken dan een afspraak met u voor een huisbezoek. Als één van onze adviseurs bij u komt, stelt hij zich netjes voor. De adviseur gaat met u in gesprek en inspecteert met een checklist waar en hoe in het huis energie kan worden bespaard. Daar waar mogelijk, voert hij al energiebesparende acties uit. Natuurlijk met uw toestemming. Aan het eind van het bezoek is duidelijk welke materialen en producten u nog verder kunnen helpen energie te besparen. Die gaan we bestellen.

Daarna maken we een afspraak om nog een keer bij u langs te komen voor de uitvoering van acties waarbij we de bestelde materialen gebruiken. Sommige acties zult u prima zelf kunnen doen als wij het een keer voor hebben gedaan, zoals het vervangen van een gloeilamp door een ledlamp. De spullen die u daarvoor nodig heeft, geven wij u. Komt u er zelf niet uit, dan helpen wij u.

Energiemonitor
Met een energiemonitor heeft u zicht op uw elektriciteits- en aardgasverbruik. Wanneer u een apparaat aanzet of iemand doucht, ziet u meteen het effect op uw energiegebruik. Als u een slimme meter heeft – dat checken wij ter plaatse – kunt u onze energiemonitor gebruiken. Die krijgt u dan van ons. Gratis.

Het zou fijn zijn als u ons toestemming geeft om gedurende het Fixbrigade-project mee te mogen kijken met uw verbruik. Dan kunnen wij nog beter met u meedenken over energiebesparing in uw specifieke situatie. De toestemming kunt u hieronder geven, maar dat is niet verplicht. Aan het einde van het project verloopt uw toestemming en worden uw verbruiken niet meer door ons verwerkt. Uw verbruiksgegevens worden sowieso niet gedeeld met derden.

Enthousiast geworden van deze gratis hulp? Meld je dan nu aan. Dan maken we een afspraak.

We kunnen het ons voorstellen dat u nog vragen heeft voordat u zich wilt aanmelden.
Bel ons gerust! Dat kan op nummer 085 – 016 34 69.

Een e-mail sturen is ook mogelijk: fixbrigadedeurne@energieregisseurs.nl

Ja, ik wil me graag aanmelden voor een gratis woningscan door de Fixbrigade Deurne!

Hierbij geef ik het projectteam Fixbrigade Deurne toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor contact met mij in het kader van het project Fixbrigade. Bijvoorbeeld, maar niet alleen, voor het maken van een afspraak voor het huisbezoek en voor een gericht advies voor energiebesparing bij mij thuis.
Hierbij geef ik het projectteam Fixbrigade Deurne toestemming om voor de duur van het project mijn energiegebruik te monitoren en te analyseren. Zo kan ik gerichter advies krijgen van de Fixbrigade over kansen voor energiebesparing aan en in mijn woning. Mijn verbruikscijfers kunnen alleen geanonimiseerd worden gebruikt voor meting van effectiviteit van het energiebesparingsproject; mijn persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derden. De monitoring door het projectteam eindigt hoe dan ook bij einde van het project.

Belangrijk: van de gemeente heeft u een brief ontvangen. Daarin staat een persoonlijke code.
Laat deze brief met code aan de Fixbrigade zien bij het eerste bezoek. Zo weten wij zeker dat u recht heeft op de gratis steun.