Skip to content

Zet met ons de stap in de groene richting

Het verduurzamen van woningen is vaak maatwerk en geeft voor bewoners tal van vragen wat vaak leidt tot uitstel. Om die reden zijn wij Energieregisseurs begonnen. Wij zijn energieadviseurs, architecten of bouwkundigen met veel ervaring en helpen de woningeigenaar of woningcorporatie om de juiste keuzes te maken naar een energiezuinige en prettige woning. 

Doordat we met meerdere gekwalificeerde adviseurs werken kunnen we gemeenten breder ondersteunen met hun energietransitie-opgave. We geven advies, voorlichting en verzorgen de communicatie van adviesprojecten naar uitvoering. We werken bij voorkeur met lokale bedrijven om daarmee de lokale netwerken te versterken en daarmee het transitieproces naar een energieneutrale omgeving.

Wil je voorlichting geven aan bewoners over energiebesparing ? Wil je een maatwerkadviestraject aanbieden voor een groep koplopers in uw gemeente ? Wil je een energieloket starten met de training van energiecoaches ? De energieregisseurs gaan graag met jou in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op.