Skip to content

Voucher

Extra Voucherregeling voor energieadvies voor particuliere woningeigenaren in gemeente Venray
Wilt u weten hoe u met uw woning energie/geld bespaart? Van welke maatregelen krijgt u geen spijt? Zijn er subsidies waar ik gebruik van kan maken?
Deze en andere vragen krijgt u beantwoord door een advies van de Energieregisseurs. In een heldere rapportage wordt uw energieverbruik en -kosten verklaard en worden maatregelen vastgesteld waarmee uw woning energiezuinig wordt. De energieregisseurs helpt u met het maken van een plan, het vaststellen van de subsidies en het vinden van geschikte uitvoerende bedrijven.

Normaal zijn de kosten €423,50 (incl. BTW) voor dit advies. Via van de gemeente Venray krijgt u tot € 175,- retour op dit advies!

Hoe?
De gemeente Venray heeft samen met Energieregisseurs een voucherregeling ontwikkelt, speciaal voor particuliere huishoudens die een eigen woning hebben. Deze voucher is goed voor ca. 50% van de kosten van het duurzaamheidsadvies tot een maximum van € 175,-.
Zo goedkoop heeft u nog nooit de kans gekregen om zo’n uitgebreid advies te krijgen.

Wie komt in aanmerking?
Iedere woningbezitter met een woning in de Gemeente Venray of Horst kan gebruik maken van de regeling. Zie de bijgaande links naar de Gemeente Venray

De meeste woningen kunnen nog flinke verduurzamingsstappen maken en zijn het meeste gebaat bij een goed advies. Check https://www.zoekuwenergielabel.nl om uw (voorlopig) energielabel in te zien.

Grijp uw kans!
Voldoet u(w woning) aan de voorwaarden, grijp dan nu uw kans! Er zijn nog vouchers, maar deze raken snel op.
Neem aub contact met ons op en laten we aan de slag gaan. Dan zit u er binnenkort ‘warmpjes bij’!