Energieregisseurs gecertificeerd voor energieadvies van woningen!

Energieregisseurs gecertificeerdEnergieregisseurs gecertificeerd voor energieadvies

Uit handen van Ard van de Meeberg (SKG-IKOB) ontvangt Energieregisseurs de certificaten voor energieadvies voor  woningen.

De adviseurs van Energieregisseurs zijn actief in Limburg en Brabant en ondersteunen bij energievraagstukken voor:

  • Gemeenten,
  • Vereniging van Eigenaren,
  • Particuliere woningeigenaren.

De lokaal verbonden adviseurs maken een energieplan voor uw woning. De energieadviseurs en architecte hebben brede deskundigheid en jarenlange ervaring. In uw energieplan worden de mogelijkheden naar een energieneutrale woning beschreven. Hierbij neemt u ook de eerste praktisch te nemen maatregelen op basis van inzicht in uw persoonlijke situatie. Uiteraard worden de huidige subsidiemogelijkheden hierin ook meegenomen.

Door onze lokale verankering kennen we de lokale uitvoerende bedrijven.  Deze helpen u vervolgens met de uitvoering van maatregelen. Maar we blijven altijd onafhankelijk in onze advisering naar u. Lees op onze website de verschillende verhalen van woningeigenaren.

Op dit moment is er een landelijke subsidie voor energiemaatregelen. Neemt u 2 of meer maatregelen dan ontvangt u ca. 20% subsidie. Tevens ontvangt dan voor het energieadvies € 150,- retour. Daarbij hebben diverse gemeenten een eigen subsidieregeling.

Energieregisseurs gecertificeerd: Deskundige en vrijblijvende informatie over energieadvies

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen bij bepaalde energievraagstukken?
Neem dan contact op via onderstaand contactformulier: