Skip to content

Een energiezuinige woning voor iedereen!

Een lagere energierekening, een beter wooncomfort en goed voor het milieu. Maar wat in jouw woning is nu wijs om aan te pakken? Kan je beter starten met het isoleren van je vloer of meteen de zonnepanelen? Hoe werkt een warmtepomp eigenlijk en wat kost die? Zijn er subsidiespotjes beschikbaar? En welk bedrijf kan je eigenlijk vertrouwen?
Het verduurzamen van je woning geeft tal van vragen wat vaak leidt tot uitstel. Om die reden zijn wij Energieregisseurs begonnen. Wij zijn energieadviseurs, architecten of bouwkundigen met veel ervaring en helpen jou als woningeigenaar om de juiste keuzes te maken naar een energiezuinige en prettige woning. Dat doen we door je onafhankelijke informatie en advies te geven, we willen graag betrouwbaar zijn. Doordat we met meerdere gekwalificeerde adviseurs werken kunnen we gemeenten breder ondersteunen met hun energietransitie-opgave. We geven advies, voorlichting en verzorgen de communicatie van adviesprojecten naar uitvoering. We werken bij voorkeur met lokale bedrijven om daarmee de lokale netwerken te versterken en daarmee het transitieproces naar een energieneutrale omgeving.

We begeleiden uw naar wens van A tot Z. Maar altijd startend vanuit een beginopname met als resultaat: een persoonlijk en onafhankelijk advies.
Wenst u advies? Wilt u één maatregel of forse aanpak doorvoeren? Of denkt u aan subsidiemogelijkheden? Energieregisseurs komt bij u thuis en biedt hulp!


Energie

Advies

Uw vragen en mogelijkheden duidelijk in kaart gebracht

Nu al vanaf € 95,- (incl. BTW)


Ontwerp

Één maatregel

Een duidelijk ontwerp en overzicht van de juiste (lokale) deskundige partners voor uw project


Forse aanpassing

Forse aanpassing

Met onze hulp vindt u de juiste kostenbewuste en deskundige partijen voor de uitvoeringswerkzaamheden


Subsidie

Subsidie

Wij helpen en adviseren u bij het vinden van subsidiemogelijkheden

 

Geïnteresseerd?!

Wij komen graag bij u thuis op bezoek. U kunt hiervoor meteen een afspraak inplannen. Bel 085 3037213
U kunt ons ook een bericht sturen: Contact.
Of leer eerst onze Energieregisseurs kennen.

 

Energieregisseurs zet zich ook in voor praktische energiebesparing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten en doet dat samen met organisaties, onderwijsinstellingen en overheden. Ontdek hoe Energieregisseurs – een samenwerkingsverband in Noord- en Midden-Limburg en in Zuidoost-Brabant – u van A tot Z ondersteunt. Zie hiervoor enkele van onze projecten.


     


     

Nieuws